София 1164, бул. Христо Смирненски № 1
/ +359 886 88 25 92 / fantina_frp@abv.bg
/ facebook.com/BACPM2015

Дигитализация и управление на жизнения цикъл на строителни проекти

07.06.2023

от

18:30

УАСГЗала 311 - Корпус Б

Очакваме Ви, за да се запознаем заедно със съвременните решения на тема “Дигитализация и управление на жизнения цикъл на строителни проекти”!

С най-голямо удоволствие Ви каним на присъствено събитие, организирано от БАУПС на 07.06.2023 г. от 18,30 ч. в Зала 311 – Корпус Б на тема “Дигитализация и управление на жизнения цикъл на строителни проекти”. Презентатор ще бъде “ВЕРО ДИГИТАЛ ИНФРАСТРАКШЪН” ООД – компания, която разработва и внедрява софтуерни решения за управление на проекти в строителството и адаптира съдържанието индивидуално към изискванията на клиентите. Решения й са базирани на практическите нужди на потребителите.

“ВЕРО ДИГИТАЛ ИНФРАСТРАКШЪН” ООД ще ни представи PM300 – софтуер за управление жизнения цикъл на проекта, който комбинира процеси, както от долу на горе (bottom-up), така и от горе на долу (top-down) при управление на проекти в PLM среда.

Вижте кратък анонс за събитието:

Дигитализация и управление на жизнения цикъл на строителни проекти

Очакваме Ви, за да се запознаем заедно със съвременните инструменти и решения на така актуалната тема “Дигитализация и управление на жизнения цикъл на строителни проекти”!